Fysiotherapie in Venlo

Wanneer heb ik fysiotherapie nodig?

Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is, beseft u pas als u ergens last van krijgt. Als het lichaam even niet meewerkt. Degene die daar alles van afweet, is de fysiotherapeut: de specialist in beweging. Bij haar kunt u terecht voor de behandeling van klachten, maar ook om (ergere) klachten te voorkomen. Door de verschillende specialisaties binnen onze praktijk kunnen wij onze cliënten een optimale en doelmatige fysiotherapeutische behandeling bieden.

Afhankelijk van uw situatie gaat u naar een fysiotherapeut in een eigen praktijk of in sommige gevallen komt de fysiotherapeut bij u thuis. Bij de eerste afspraak vormt de fysiotherapeut een zo volledig mogelijk beeld van uw klachten, door u eerst te onderzoeken en vragen te stellen. Op basis daarvan kan de fysiotherapeut samen met u een behandelplan opstellen. Dit is maatwerk. Elke klacht is anders en elk lichaam reageert anders.

Om u zo goed mogelijk bij uw klachten te kunnen helpen volgen alle fysiotherapeuten regelmatig cursussen en blijven zo op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Al onze fysiotherapeuten staan ingeschreven in het CKR (centraal kwaliteits register) voor fysiotherapeuten en zijn BIG geregistreerd.